Ring oss på: 0739957125

Vi arbetar med 

Trygghet och säkerhet

Vi på Aradahl AB arbetar utifrån ett helhetsperspektiv. Det innebär att vi är måna om att upprätthålla en hälsosam, miljövänlig och prisvänlig företagsamhet. 

Hälsa

Med tanke på den rådande situationen Covid-19 vill vi på Aradahl AB försäkra er som kund att vi är måna om att följa folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om smittskyddsåtgärder. Vi håller oss ständigt uppdaterade och tillämpar adekvata rutiner och åtgärder.

Miljö

Vi på Aradahl AB använder oss i största möjliga mån av miljömärkta produkter för att upprätthålla ett effektivt hållbarhetsarbete som är skonsam mot miljön. Vi tar alltid hänsyn till kundens önskemål kring allergier och andra liknande omständigheter. 

Prisvänligt

Uppfyller du villkoren för RUT-avdrag betalar du bara 50% av arbetskostnaden. Om ni är flera vuxna som bor på samma adress kan ni lägga ihop era RUT-avdrag. Du får alltid en faktura med två betalningsalternativ, ett belopp med RUT-avdraget och ett fullt belopp. Kan du nyttja ditt RUT-avdrag betalar du det lägre beloppet, om inte betalar du den totala kostnaden. Vi sköter resten!